Pisztráng „á la” legfinomabb Gm&Lm

A kedvenc….a verheteten….a legfinomabb! 

 

pisztrang

 

Végy annyi pinsztrángot, ahányat el szeretnél fogyasztani. Ha nincs megtisztítva, akkor szabadítsd meg a pikkelyeitől….Írdald be, sózd, borsozd, a hasát tölsd meg citrom karikával, rozmaring ággal és fokhagymával….ha nem szűkölködsz fokhagymában az irdalásokba is tegyél….ha mindezt végrehejtottad pihentesd egy kicsit a kicsikét, majd grillezd meg, vagy faszén hijjan megteszi a sütő is.

Tálald a kedvenc köreteddel és a siker garantált!

Jó étvágyat!

…és jó szurkolást a ma esti meccshez!

 

Elkészítési idő: 40 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További hal recept amiket nagyon szeretünk:

Pisztráng roston

Tavaszi pontyszeletek – VIDEÓVAL!

Harcsapaprikás

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük