Egy gyors frissensült, hogy ebbe a nagy melegbe ne keljen órákat állni a konyhába és a család is jól lakjon!
Hozzávalók:
szeletelt tarja
új bugonya
uborka
egy csokor újhagyma
egy csokor snidling
egy kis pohár tejföl
egy csokor petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
A tarja szeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm egy kis pohár tejföllel és hűtőbe teszem.
A husit hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntött vas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütöm!
A lehült uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További tarja receptek, amiket nagyon szeretünk:
Tepsis tarjás burgonya