Az örök kedvenc….kortól, nemtől függetlenül szerintem kevés olyan ember van, aki a palacsintát nem szereti.
Amikor elkezdtem a gluténmentes táplálkozást, többek között a palacsinta volt az egyik étel ami nagyon hiányzott és hosszú idő volt, mire sikerült kitapasztalnom, hogy hogyan is készítsem el a palacsinta tésztát úgy, hogy a jól megszokott állag és íz a tányérra kerülhessen, de a munkának meglett az eredménye, így ma már rendszeresen készítem ezt a finomságot.
Hozzávalók:
40 dkg FreeFrom gm lisztkeverék
4 dl laktózmentes tej
3 dl szódavíz
0,5 dl olaj
2 tojás
2 kk. cukor
1 vanília rúd belseje
csipet só
Elkészítés:
A hozzávalókat robotgéppel összekeverem, majd fél óra pihentetés után kisütöm a palacsintákat.
Ízlés szerint kakaóval, fahéjjal, túróval, dzsemmel kínálom!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 1,5 óra
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
KATTINTS további desszert receptekért:
Mézes mandulás süti – VIDEÓVAL
Házi csokipuding – VIDEÓVAL