Fő a változatosság! 🙂
……thai, mexikói, magyaros…akkor most jöjjön egy német tradicionális étel!
Nagy kedvencem, bár több mint 10 éve ettem utoljára, így most nekiláttam és siker!
Hozzávalók 4 főre:
Nokedlihez:
11 ek. FreeFrom gluténmentes liszt
2 ek. kukoricaliszt
3 tojás
4 dl víz
3 csipet só
A Kasnocken-hez:
30 dkg holland gouda sajt
3 fej vöröshagyma
1 kisebb csokor snidling
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.
Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!
A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon meg pirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzá adom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt – néhányszor átkeverve – további 10 percig sütöm.
Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom.
Jó étvágyat! 🙂
Elkészítési idő: 35 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is, ahol hamarosan receptversenyt hirdetünk :). –> www.facebook.com/GastroHobbi