Mandulás csokis szívecskék Gm&Lm

Mivel a minifánkok után édesszájú lettem, gondoltam összedobok valami finomat…és ha már süti, akkor szívecskés….és finom, omlós! 🙂

image-ff0964a8a0905fa9621d02b3bd5a8746c9f9b6fc6d1cafde50447d854532d0d3-V-1.jpg

Hozzávalók:

2 ek. porcukor

1 cs. vaníliás cukor

10 ek. FreeFrom liszt (aki nem gluténérzékeny: 10 ek. finomliszt)

2 ek. kukoricaliszt

2 marék mandula durvára törve

25 dkg liga vaj

1/2 tk. mandulaaroma

1/2 tk. szódabikarbóna

 

Elkészítés:

Előmelegítem a sütőt (villany: 180 fok; légkeveréses: 160 fok; gáz: 4 fokozat).

Összekeverem a porcukrot, a liszteket, a vaníliás cukrot, a szódabikarbónát, beleszórom a durvára tört mandulát, hozzáadom a vajat feldarabolva és összegyúrom.

Lisztezett felületen kinyújtom, kiszaggatom, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és 25 perc alatt készre sütöm.

Ha kihűltek a sütik, tetszés szerint olvasztott csokiba forgatom és megszórom apróra vágott mandulával!

Jó nasizást! 🙂

Elkészítési idő: 40 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat! :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük