Nagyon szép volt a piacon a barna- és a fehér csiperke, így gyorsan ki kellett rá valami megoldást találni, hogy vehessek 1 kilót! 🙂
Hozzávalók:
0,5 kg barna csiperke
0,5 kg fehér csiperke
40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
1 közepes fej lila hagyma
2 szál újhagyma
6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
só, frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.
A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.
A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi