Panírozott hagymakarikák Gm&Lm

Nagyon szeretem a finom, ropogós hagymakarikát, köretként vagy csak nasiként így muszáj volt kikísérleteznem egy jó kis receptet….

20140810_154204-1-1.jpg

Hozzávalók:

2 nagy fej vöröshagyma

3 ek. FreeFrom liszt (aki nem glutén érzékeny: 3 ek. finomliszt)

1 cs. sütőpor

15 ml étolaj + a sütéshez

2 dl szódavíz

1 tojás

csipet só

Elkészítés:

A hagymákat megpucolom, kb. 1 cm vastag szeletekre vágom és szétszedem a karikákat.

Egy tálban teljesen simára keverem a hozzávalókat majd ebben forgatom meg a hagyma karikákat és forró olajban aranybarnára sütöm.

Papírtörlőn lecsepegtetem, sült húsokhoz, salátákhoz kínálom.

Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük