Nagyon szeretem a finom, ropogós hagymakarikát, köretként vagy csak nasiként így muszáj volt kikísérleteznem egy jó kis receptet….
Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
3 ek. FreeFrom liszt (aki nem glutén érzékeny: 3 ek. finomliszt)
1 cs. sütőpor
15 ml étolaj + a sütéshez
2 dl szódavíz
1 tojás
csipet só
Elkészítés:
A hagymákat megpucolom, kb. 1 cm vastag szeletekre vágom és szétszedem a karikákat.
Egy tálban teljesen simára keverem a hozzávalókat majd ebben forgatom meg a hagyma karikákat és forró olajban aranybarnára sütöm.
Papírtörlőn lecsepegtetem, sült húsokhoz, salátákhoz kínálom.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi