Rakott bundás kenyér jénaiban Gm&Lm

Bundás kenyér olajszag nélkül! 🙂

image-341c7015b2f68f8ea561c88e5b006a173b7c971784e66a8dacf8263ebc46e487-V.jpg

Hozzávalók 2 főre:

6 szelet kenyér (esetemben gm)

5 tojás

1 kis pohár lm tejföl

3 szál újhagyma

1 kis fej lila hagyma

5 szelet füstölt tarja

15 dkg reszelt sajt

fél csokor snidling

kevés zsiradék 

Elkészítés:

A sütőt előmelegítem 200 fokra.

A tojásokat felverem a tejföllel és a sóval. A jénai tálat kevés zsiradékkal kikenem, 3 szelet kenyeret megmártóztatok a tojásos, sós, tejfölben és a jénai aljára teszem, megszórom a sajt-, az aprított új- és lila hagyma felével, ráteszem a tarja szeletek, megmártóztatom a maradék 3 szelet kenyeret is a tojásos tejfölben, a tarja szeletek tetejére teszem, megszórom a maradék sajttal, újhagymával, lila hagymával, aprított snidlinggel és 15 perc alatt készre sütöm.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 25 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük