Egyszerűen nagyszerű és soha nem megy ki a divatból!
Hozzávalók 2 személyre:
6 keményre főtt tojás
3 ek majonéz (az univer gm&lm)
egy kis szeletke vaj (liga)
1 fél fej lila hagyma apró kockára vágva
1 gerezd fokhagyma
fél csokor petrezselyem zöld
só és frissen őrölt fehér bors ízlés szerint
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymához hozzáreszelem a fokhagymát, besózom és állni hagyom amíg a tojások megfőnek.
A megfőtt tojásokat megpucolom, apróra vágom, hozzákeverem a fokhagymás hagymát, a majonézt, a vajat, borsozom, majd kézi habverővel össze keverem. (Tehetjük robotgépbe is és akkor szép egynemű állagot kapunk, de én ezt a darabos változatot jobban kedvelem.)
Ha alaposan összekevertem, beleszórom az aprított petrezselyem zöldet, villával átforgatom, ha szükséges még utána sózom, borsozom.
Friss kenyérrel, pirítóssal, puffasztott rizsszelettel kínálom!
Jó átvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További szendvics receptek amiket nagyon szeretünk: