Kapros-tejfölös csirkemell, hagymás krumplival Gm&Lm

Nem szeretem a csirkemellet, de ez a recept mindig feledteti velem ezt az érzést, finom, puha, szaftos, mintha nem is csirkemell lenne! 🙂

image-0b865913648af978f52bacd6717bff44f2932f9d6771633f092ce161a578be6e-V.jpg

Hozzávalók:

0,5 kg csirkemell

3 szál friss kapor

1 kis pohár lm tejföl

1 kg krumpli

1 nagy fej vöröshagyma

zsiradék

Elkészítés:

A krumplit megpucolom, felkockázom és sós vízben megfőzöm. A felkarikázott hagymát a zsiradékban megpirítom, ráöntöm a főtt krumplit és néha átkeverve felpirítom.

A tejfölt, az aprított kaporral egy tányérban kikeverem.

A csirkemellet szeletekre vágom, picit megklopfolom, sózom, bekenem a tejfölös, kapros egyveleggel és min. 1 órára beteszem a hűtőbe (még finomabb, ha előző este bepácoljuk).

Grillserpenyőben megsütöm a pácolt csirkemelleket és a hagymás krumplival, forrón tálalom!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 20 perc (+pácolási idő)

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi 

 

alapötlet: http://aprosef.hu/kapros_joghurtos_csirkemell_recept_hagymas_tortburgonyaval

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük