Gyorsan, egyszerűen készíthető vacsora, hogy több időnk maradjon a karácsonyi bevásárlásra!
Hozzávalók:
7 db csirke felső comb filé
3 ek tabasco szósz
1 fej jégsaláta
2 fej lila hagyma
1 kígyó uborka
4 paradicsom
1 szál sárgarépa
1 csomó hónapos retek
1 nagy pohár lm joghurt (én a Lidl laktózmentes joghurtját használom, mert nagyon finom krémes, hasonlít a görög joghurtra)
fél citrom frissen facsart leve
1 kk magos mustár
1 kis csokor bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst bekenem a tabasco szósszal (de tetszés szerint ízesíthetjük bármivel) és egy öntöttvas grillserpenyőben zsiradék nélkül megsütöm.
A zöldségeket tetszés szerint összeaprítom és egy nagy tálba teszem.
A joghurtot elkeverem a reszelt fokhagymával, az aprított bazsalikommal, a mustárral, a citrom levével, sózom, borsozom és leöntöm vele a zöldségeket.
A húst vékony csíkokra vágva a salátára halmozva, esetleg reszelt sajttal megszórva tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 15 perc