Nagyon szeretem a hagyományos recepteket, mindig melegséggel tölti el a szívemet ha ilyen finomságot készítek.
Hozzávalók:
4 szelet sertéstarja
8 szelet bacon
4 tojás
1 ek FreeFrom liszt (aki nem gluténérzékeny használjon finom lisztet)
2 ek olaj
ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A hússzeleteket enyhén kiklopfolom sózom, borsozom, majd lisztben megforgatom.
Az olajt egy serpenyőben felhevítem a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütöm, majd fedő alatt 20 percet párolom, hogy vaj puha legyen.
Ha a hús kellően megpuhult néhány perc alatt fedő nélkül zsírjára sütöm!
Eközben a bacon szeleteket megpirítom és a zsírján tükörtojásokat sütök.
A hússzeletekre 2-2 szelet pirított bacont teszek, a tetejére pedig ráhelyezem a tükörtojást!
Burgonya krokettel, forrón tálalom!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi