A párom azt kérte, hogy párolt zöldség legyen vacsorára és találjak ki hozzá valami finom husit, így valami nagyot szerettem volna újítani. Nem lett túl bonyolult a megoldás, de annál finomabb.
Hozzávalók:
1 egész csirkemell filé
3 ek FreeFrom gm liszt
2 tojás
20 dkg lm pannonia sajt sajtreszelőn léereszelve (aki nem laktózmentesen étkezik ízlés szerint bármilyen sajttal helyettesítheti)
2 dl rizstejszín (aki nem laktózmentesen étkezik használjon főzőtejszínt)
Ízlés szerint só
Elkészítés:
A csirkemellet felszeletelem, besózom, majd mintha rántott húst készítenék, lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatom és egy kivajazott jénai tálba egymás mellé helyezem a szeleteket, ráöntöm a tejszínt és alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm.
A 30 perc leteltével leveszem az alufóliát és néhány percre visszateszem a sütőbe, hogy a sajt picit megpiruljon.
Párolt rizzsel, párolt zöldséggel tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is –> www.facebook.com/GastroHobbi