Zsebes csirkemell Gm&Lm

A „nincs kedvem főzni, úgyhogy gyorsan oldjam meg” hangulatból megint egy nagyon finom recept született és már itt vannak a fejembe az újabbnál újabb verziói, de most akkor jöjjön az alap ötlet és mindenki variálhatja kedves szerint.

 zsebes_csirke3

Hozzávalók:

2 kisebb csirkemell filé

12 dkg Züger Bio lm krémsajt

8 db koktélparadicsom

4 szelet bacon

1 kis csomag petrezselyemzöld

1 gerezd fokhagyma

Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors

Elkészítés:

A csirkemelleket félbe vágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.

A paradicsomokat félbe vágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.

A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak . félidőben kiveszem és meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 50 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is   –>  www.facebook.com/GastroHobbi

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük