Sült csirkemáj Gm&Lm

Ez a világ legegyszerűbb, leggyorsabb és aki szereti a csirkemájat, annak az egyik legfinomabb „kenyérre valója”, mind melegen, mind hidegen és lezárható dobozban, a zsírjával együtt eltéve egy – két napig a hűtőben eláll. Ha egyszer valaki rákap az ízére garantáltan nem kerül többet a kosárba a bolti májas, legyen az gm vagy sem.

 

csirkemaj

 

Hozzávalók:

50 dkg csirkemáj

4 ek kacsazsír

5 gerezd fokhagyma

Ízlés szerint só és zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)

 

Elkészítés:

A csirkemájat megmosom, eltávolítom róla a nem rávalót és egy kisebb jénai tálba teszem. Hozzá adom a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütöm.

Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalom. 

Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózom, hogy a máj ne keményedjen meg.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 45 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük