Üde tavaszi saláta mozzarellával és kaporral Gm

Ahogy közeledik a nyár, egyre jobban lehet játszani a színekkel, így nagyon szép és mindemellett nagyon finom salátákat tudunk készíteni, melyek nagyszerűen harmonizálnak a grillételekkel vagy csak úgy önmagukban is tökéletes könnyed nyáresti vacsorát alkotnak.

Bátran ajánlom Mindenkinek, hogy engedje szabadjára fantáziáját és ízlése, valamint szezont szerint próbálkozzon újabbnál újabb variációkkal!

salat_kapros_2

Hozzávalók:

2 db szívsaláta

1 fej lila hagyma

2 szép nagy paradicsom

2 egész mozzarella

Öntethez:

1 csomag kapor

3 ek olíva olaj

1 tk dijoni mustár

Elkészítés:

A zöldségeket ízlés szerint felaprítom, a mozzarella levét kifacsarom és kézzel hozzá tépkedem a zöldségekhez – azért szeretem így jobban, mint felkockázva, mert így olyan rusztikus hatása van -.

Az olíva olajat a mustárral egy befőttes üvegben össze rázom, hozzá adom az aprított kaprot, elkeverem, a salátára öntöm, alaposan összeforgatom és sültekhez vagy önálló ételként tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 10 perc

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük