Mozzarellás csirkecombok Gm&Lm

Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe de, hogy mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept.

Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.

mozzarellas_csirkecombok

Hozzávalók:

4 db csirke felső comb filé – bőr nélkül

3 db nagy mozzarella sajt

2 gerezd fokhagyma

2 ek olíva olaj

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A csirkecombokat alaposan megmosom, sózom, borsozom, bekenem az olíva olajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beleteszem egy jénai tálba és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütöm.

Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, leveszem a fóliát, rátépkedem a mozzarella sajtot majd visszateszem a sütőbe és addig sütöm, míg szép aranybarna lesz a teteje.

Friss salátával, párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük