Baconben sült camembert Gm&Lm

Biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a kedvenc ételem a rántott sajt, a rántott camambertről már nem is beszélve, de körülötte lévő pepecselést,  panírozást, olajszagot már nem annyira szeretem.

Tegnap délután megszállt az ihlet, hogy lehet ezt másképpen is és ebből született ez a nagyon finom vacsora, mely vélhetően most hosszú időn keresztül ismétlődni fog, mert teljesen magával ragadott.

 

 

Hozzávalók:

2 db Goldessa lm camambert sajt (Lidl)

4 szelet bacon szalonna

4 szem cherry paradicsom

frissen aprított petrezselyem zöld

 

Elkészítés:

A camambert a képen látható módon bevonom a baconnel, jénai tálba teszem, melléhelyezem a félbe vágott paradicsomokat és 15 percre 200 fokra előmelegített sütőben megsütöm.

Forrón, petrezselyemzölddel meghintve tálalom.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 18 perc

 

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.