Igazi 15 perces vacsora recept. Ízletes, könnyen gyorsan elkészíthető. Akkor szoktam ezt a receptet bevetni, mikor későn érek haza, vagy gyorsan szabadulni szeretnék a tűzhely mögül. Szerencsére az egyszerűsége nem megy a minőség rovására.
Hozzávalók:
5 db csirke felső comb filé
4 ek lm tejföl
2 ek dijoni mustár
1 ek magos dijoni mustár
2 ek olíva olaj
néhány levélke bazsalikom
Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A csirkecombokat – fel is vághatjuk csíkokra, kockára vagy hagyhatjuk szeletben – sózom, borsozom és az olíva olajon megpirítom.
Ha a hús kellően puha és megpirult ráöntöm a mustárokkal elkevert tejfölt, összerottyantom, megszórom aprított bazsalikommal és párolt rizzsel vagy hasábburgonyával tálalom.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 15 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További csirkecomb receptek, amiket nagyon szeretünk:
Őszibarackos csirkecomb sajttal sütve – VIDEÓVAL!
Joghurtos csirkesaláta