Cukkinis tojáslepény tekercsek Gm&Lm

A cukkini az egyik kedvenc zöldségem, mivel semleges íze miatt nagyszerűen fűszerezhető és rendkívül sokrétűen felhasználható. Legyen az leves, főzelék, saláta, szendvicskrém, a cukkini mindenhol helytáll.

Remekül illik hozzá a hagyma, fokhagyma, imádja a zöld fűszereket, úgy mint a bazsalikom, a kapor, a kakukkfű, a petrezselyem, szóval készítsük akárhogyan, a végeredmény biztosan mindenkinek elnyeri a tetszését.

cukkinis_tojaslepeny_3

Hozzávalók:

  • 1 db bébi cukkini
  • 3 tojás
  • Aprított petrezselyemzöld
  • 1 tk olívaolaj
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors

Elkészítés:

A cukkinit alaposan megmosom és tökgyalun – héjával együtt – legyalulom. A tojást egy tányérban villával felverem, hozzákeverem az aprított petrezselymet, a cukkinit, sózom, borsozom. Egy serpenyőben felhevítem az olajat és mint a palacsintát kisütöm.

Forrón feltekerem, felvágom és friss zöldségekkel kínálom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 10 perc

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük