Csirke tócsni Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Mindig abból születnek a legjobb receptek, mikor már nem tudok mit kitalálni és abból főzök, amit éppen otthon találok.

Szerintem ez a recept sokak kedvence lesz, alig kell hozzá valami, egyszerű elkészíteni és mindemellett nem utolsó sorban, nagyon finom. Nincs ízorgia egyszerűen csak egy letisztult fasírt szerű étel, de annál picit mégis különlegesebb.

csirketocsni

Hozzávalók:

60 dkg csirkemell filé

1 nagy fej vöröshagyma

2 tojás

2 ek lm krémsajt

2 ek gm zsemlemorzsa

1 csokor petrezselyem

Ízlés szerint só és lm tejföl a tálaláshoz, 2 ek kukoricaolaj a sütéshez

Elkészítés:

A csirkemellet először apró kockára vágom, majd a késsel _ apró vágó mozdulatokkal – pépesítem.

Az összeaprított húshoz hozzá adom a krémsajtot, a reszelt hagymát, a tojásokat, a zsemlemorzsát, az aprított petrezselymet, sózom majd alaposan össze keverem.

Egy serpenyőben felhevítem az olajat és egy kanál segítségével halmokat teszek bele a húsos keverékből, amit kicsit meglapítgatok és mindkét oldalát aranybarnára sütöm.

Tejföllel meglocsolva, ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel kínálom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük