Hagymás babos rántotta Gm&Lm

Mint az nálunk általában lenni szokott ha rántotta készül, mindegy milyen formában, de az csak jó lehet! Mivel nem voltam vásárolni és a hűtőben mindösszesen néhány szál újhagyma és 3 tojás árválkodott, gyorsan keresnem kellett valamit amitől tartalmas lesz a reggeli…..ezt egész jól sikerült megvalósítani, mert a szekrényben találtam egy babkonzervet.

babos_rantotta

Hozzávalók:

3 szál újhagyma

3 tojás

1 vörös bab konzerv

Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

Az újhagymát felkarikázom és némi zsiradékon megdinsztelem, hozzá adom a babot (a leve nélkül), sózom, borsozom és néhány perc alatt össze pirítom, majd tányérra teszem.

A visszamaradt zsiradékon a tojásból némi só kíséretében rántottát készítek, majd a babbal együtt szervírozom.

Ha valaki úgy találná, hogy ez így nem elég tápláló, kínálhat hozzá sült virslit. 😀

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 15 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük