Mint az nálunk általában lenni szokott ha rántotta készül, mindegy milyen formában, de az csak jó lehet! Mivel nem voltam vásárolni és a hűtőben mindösszesen néhány szál újhagyma és 3 tojás árválkodott, gyorsan keresnem kellett valamit amitől tartalmas lesz a reggeli…..ezt egész jól sikerült megvalósítani, mert a szekrényben találtam egy babkonzervet.
Hozzávalók:
3 szál újhagyma
3 tojás
1 vörös bab konzerv
Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
Az újhagymát felkarikázom és némi zsiradékon megdinsztelem, hozzá adom a babot (a leve nélkül), sózom, borsozom és néhány perc alatt össze pirítom, majd tányérra teszem.
A visszamaradt zsiradékon a tojásból némi só kíséretében rántottát készítek, majd a babbal együtt szervírozom.
Ha valaki úgy találná, hogy ez így nem elég tápláló, kínálhat hozzá sült virslit. 😀
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 15 perc