Sütőzacskóban sült csirkecombok Gm&Lm – VIDEÓVAL!

A sütőzacskó szerintem egy óriási találmány. Bele teszed a húst vagy a zöldséget, vagy akár mindkettőt, kicsi fűszer, mehet is be a sütőbe és amikor legközelebb találkozol vele már vajpuha, szuper finom készétellé „változott”.

Én nagyon sokáig nem használtam sütő zacskót, de mióta kipróbáltam, nagyon szeretem. Mindig nagyszerű társam, ha éppen nem szeretnék vagy nincs időm néhány percnél többet a konyhában tölteni és amíg sül a vacsora, van időm egyéb elfoglaltságaimra.

Hölgyeim! „Zacskós sütésre fel!” a lehetőségek száma végtelen és most az egyik kedvenc fűszerezésemet hoztam Nektek.

 

image-3a2f4934ba628ff388f59f0a09f728958513704efb9d887bbcd0c7dcffbb4b39-V (2)

 

Hozzávalók:

1 kg csirkecomb – ízlés szerint alsó, felső, vegyesen – 

1 fej lilahagyma

2 szál újhagyma

Fűszersó:

2 ek burgonyakeményítő

1 ek fűszerpaprika

1 tk majoránna

1 tk fokhagyma granulátum

1 mk őrölt rozsmaring

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

 

Elkészítés:

A fűszerhez összekeverem az alapanyagokat.

A csirkecombokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd sütőzacskóba pakolom, fűszerezem, hozzáadom az aprított lila- és újhagymát, alaposan összerázom, bekötöm a száját és egy sütőtálba helyezem.

180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 45 percet sütöm, majd kivágom a zacsit és még kb. 10 percre visszateszem pirulni.

Ízlés szerint, friss salátával, párolt rizzsel kínálom.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 60 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További csirkecomb recept amiket nagyon szeretünk:

Édes-csípős csirkecomb falatkák – VIDEÓVAL

BBQ vasalt csirkecomb – VIDEÓVAL

Szezámos csirkefalatok – VIDEÓVAL

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük