Csirkés tészta csőben sütve Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Ez a recept tipikus esete a „hogyan készítsünk szuper finom vacsorát maradékból” történetnek. Bevallom őszintén én nem szeretem a maradékot, mindig mindent frissen készítek, de mivel szintén jellemző, hogy nem tudok keveset főzni, ezért nálunk is megesik, hogy marad egy kis sült hús vagy egy kis tészta és gondol sokaknál van ez így ezért megmutatom én ilyenkor mit csinálok.

Nem gondolom, hogy feltaláltam azt a bizonyos Spanyol viaszt ezzel a recepttel, de hátha valakinek ötletet ad. Egyébként frissen is megéri elkészíteni ezt az ételt, mert a siker garantált. Ha nincs otthon maradék akkor főzzünk ki egy kis tésztát, dugjunk néhány csirkemell darabkát a sütőbe és ha ezzel megvagyunk csak össze kell kavarni az alapanyagokat, ráolvasztani a sajtot és már lehet is sorakozni a vacsoráért.

 

 received_1199068953450350-2

 

Hozzávalók:

60 dkg sült csirkemell

35 dkg gm főtt tészta

20 dkg reszelt sajt

4 dl lm tejföl

1 gerezd fokhagyma

1 nagy csokor aprított petrezselyemzöld

Ízlés szerint só

 

Elkészítés:

A sült csirkemellet felaprítom és a többi hozzávalóval egy tűzálló tálba teszem, összekeverem, a tetejét megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 10 perc alatt készre sütöm.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További csirkés tészta recept amiket nagyon szeretünk:

Mexikói csirkés tészta

Chorizós-tejszínes sajtos tészta – VIDEÓVAL

Paradicsomos sonkás penne

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük