Rántotta ropogós zöldségekkel Gm&Lm

Ezért szeretek szabadságon lenni, nem kell órára kelni, nem rohanással indul a nap. Felkelek amikor éppen kedvem tartja, 10:00-kor készítek egy finom reggelit, nyugodtan elfogyasztom, miközben kitalálom, hogy hogyan alakul a napom… egyetlen biztos pont van a mai napban, az pedig az, hogy ha majd összeszedem magam és elhessegetem a lustaságot, akkor felveszem a kis kosárkámat, elsétálok a piacra és beszerzek mindent az esti vacsorához, valami nagyon finomat tervezek… de konkrét elképzelésem még nincs, majd meglátom mi az ami csalogat az árusoknál és abból készítek valamit.

Térjünk vissza a reggelire… a tojás biztos volt, eredetileg rukkolával akartam enni egy finom rántottát, de csak akkor szembesültem vele, hogy este mindet megettük, amikor nagy erőkkel kerestem… eredménytelenül.

A keresgélés közben kezembe akadt egy kis ez az, úgyhogy összeaprítottam mindent, mehet rá a tojás és indulhat a falatozás.

 

IMG_20160722_101054

 

Hozzávalók:

2 szál újhagyma

1 kissebb tv paprika

kis darabka padlizsán

kis darabka cukkini

1 paradicsom

3 tojás

Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors, chili és aprított petrezselyem

 

IMG_20160722_101602

 

Elkészítés:

A zöldségeket, tetszőleges formára vágom, én apróra szoktam, hogy rövid idő alatt, gyorsan átpárolódjon, de ropogós maradjon.

 

IMG_20160722_101843

 

A felsorolás sorrendjében, némi zsiradékon megpárolom a zöldségeket, sózom, borsozom, majd jöhet rá a felvert tojás, amivel összesütöm és forrón, petrezselyemzölddel megszórva kínálom.

 

IMG_20160722_102303

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További reggeli recept amiket nagyon szeretünk:

Baconön sült tükörtojásos szendvics

Sajtos tojásos kenyér

Házi vajkrém – VIDEÓVAL

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük