Ezért szeretek szabadságon lenni, nem kell órára kelni, nem rohanással indul a nap. Felkelek amikor éppen kedvem tartja, 10:00-kor készítek egy finom reggelit, nyugodtan elfogyasztom, miközben kitalálom, hogy hogyan alakul a napom… egyetlen biztos pont van a mai napban, az pedig az, hogy ha majd összeszedem magam és elhessegetem a lustaságot, akkor felveszem a kis kosárkámat, elsétálok a piacra és beszerzek mindent az esti vacsorához, valami nagyon finomat tervezek… de konkrét elképzelésem még nincs, majd meglátom mi az ami csalogat az árusoknál és abból készítek valamit.
Térjünk vissza a reggelire… a tojás biztos volt, eredetileg rukkolával akartam enni egy finom rántottát, de csak akkor szembesültem vele, hogy este mindet megettük, amikor nagy erőkkel kerestem… eredménytelenül.
A keresgélés közben kezembe akadt egy kis ez az, úgyhogy összeaprítottam mindent, mehet rá a tojás és indulhat a falatozás.
Hozzávalók:
2 szál újhagyma
1 kissebb tv paprika
kis darabka padlizsán
kis darabka cukkini
1 paradicsom
3 tojás
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors, chili és aprított petrezselyem
Elkészítés:
A zöldségeket, tetszőleges formára vágom, én apróra szoktam, hogy rövid idő alatt, gyorsan átpárolódjon, de ropogós maradjon.
A felsorolás sorrendjében, némi zsiradékon megpárolom a zöldségeket, sózom, borsozom, majd jöhet rá a felvert tojás, amivel összesütöm és forrón, petrezselyemzölddel megszórva kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 15 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További reggeli recept amiket nagyon szeretünk:
Baconön sült tükörtojásos szendvics
Házi vajkrém – VIDEÓVAL