Ropogós vitaminsaláta Gm&Lm

Hétvégén megint grillezés volt és már nagyon unom a szokásos salátákat, ezért most beújítottam és Ő a legújabb kedvenc, most biztosan jó ideig folyamatosan készíteni fogom. Remekül illik a frissen sültekhez, de önmagában fogyasztva, uzsonnára is kiváló.

Az aprítást leszámítva, nagyon egyszerű elkészíteni és remélem Mindenkinek nagy kedvence lesz.

 

IMG_20160724_104409

 

Hozzávalók:

3 szép nagy sárgarépa

1 fél fejes káposzta

1 poré hagyma

4 ek majonéz (univer gm&lm)

6 ek lm tejföl vagy görög joghurt

1 ek dijoni magos mustár

fél citrom frissen facsart leve

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

 

Elkészítés:

A zöldségeket alaposan megmosom, a sárgarépát meghámozom, mindent vékony csíkokra vágok és egy nagy tálban alaposan összekeverem.

 

IMG_20160724_104115

 

A majonézt elkeverem a tejföllel, a citrom levével, a mustárral, sózom, borsozom majd alaposan összekeverem.

 

IMG_20160724_104207

 

A keveréket a zöldségekhez adom, összeforgatom és néhány órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt megszórom frissen aprított petrezselyemzölddel.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 30 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:

Burgonyasaláta GastroHobbi módra

Mozzarellás csirkesaláta

Majonézes burgonyasaláta

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.