Hétvégén megint grillezés volt és már nagyon unom a szokásos salátákat, ezért most beújítottam és Ő a legújabb kedvenc, most biztosan jó ideig folyamatosan készíteni fogom. Remekül illik a frissen sültekhez, de önmagában fogyasztva, uzsonnára is kiváló.
Az aprítást leszámítva, nagyon egyszerű elkészíteni és remélem Mindenkinek nagy kedvence lesz.
Hozzávalók:
3 szép nagy sárgarépa
1 fél fejes káposzta
1 poré hagyma
4 ek majonéz (univer gm&lm)
6 ek lm tejföl vagy görög joghurt
1 ek dijoni magos mustár
fél citrom frissen facsart leve
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A zöldségeket alaposan megmosom, a sárgarépát meghámozom, mindent vékony csíkokra vágok és egy nagy tálban alaposan összekeverem.
A majonézt elkeverem a tejföllel, a citrom levével, a mustárral, sózom, borsozom majd alaposan összekeverem.
A keveréket a zöldségekhez adom, összeforgatom és néhány órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt megszórom frissen aprított petrezselyemzölddel.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 30 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:
Burgonyasaláta GastroHobbi módra