Citromos csirkemell roston Gm&Lm

Ez egy annyira egyszerű étel, hogy recept sem kell hozzá, inkább csak ötletadónak írom le, hogy hátha valakit kisegít, ha éppen azon gondolkozik, mi készüljön ebédre vagy vacsorára. Nem igényel túl nagy erőfeszítést, sem gyakorlatot, de még a ráfordított idő sem okozhat gondot, mert majd 10 perc alatt kész is az étel… egy szó, mint száz, ez megint, egy olyan igazi #egyszerűenfinomatgm recept.

Már sokan tudják rólam, hogy nem vagyok egy nagy csirkemell rajongó, de ez most annyira ízlett, hogy tegnap ebédre ezt készítettem magamnak és este szintén ezt sütöttem… ahhoz képest, hogy vacsorázni sem akartam és akkor azt már nem is mondom, hogy még lekísértem egy negyed dinnyével… lényeg, hogy diétázom… nah mégis írok egy gyors receptet egy adag vonatkozásában…

 

IMG_20160822_111214

 

Hozzávalók:

fél csirkemell

4 karika citrom

Ízlés szeriont só és frissen őrölt tarka bors

 

Elkészítés:

A csirkemellet alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd rátenyerelek és kettévágom, mint mikor a tortát lapokra vágom, de nem vágom át teljesen, hanem szétnyitom mint egy könyvet és kicsit megklopfolom, sózom, borsozom.

Egy grillserpenyőt picit kikenek olajjal, felforrósítom és hirtelen megsütöm rajta a csirkemell mindkét oldalát. Mikor már majdnem kész, rádobom a citromkarikákat és még néhány percig ezzel is sütöm, majd friss salátával, párolt rizzsel kínálom.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További csirkemell recept amiket nagyon szeretünk:

Mexikói csirkemell – VIDEÓVAL

Cukkinis-baconös csirketekercs – VIDEÓVAL

Caprese csirkemell – VIDEÓVAL

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük