Szívecskés rántotta Gm&Lm – VIDEÓVAL!

A szívecskés reggelik számából sosem elég, így a szívecskés receptekből is, úgy jó, ha minél több van a tarsolyban. Évek óta nagy kedvencem a szívecskés tükörtojás, amit szívesen készítek a Páromnak, magamnak, ha vendégek vannak. Jópofa és kedves dolognak tartom.

Ma reggel is arra készültem, hogy meglepetés reggeli készül, de úgy voltam vele, hogy most beújítok valamit és így lett belőle szívecskés rántotta.

 

img_3964

 

A módszer, nagyrészt ugyan az, mint a tükörtojásnál volt… hosszában félbe vágom a virsliket, úgy, hogy az egyik végét, kb 1 centiméternyire egyben hagyom, majd a ketté vágott két részt visszafordítom és a végét – a szív csücskét – megtűzöm egy fogpiszkálóval… lehet nem túl érthetően sikerült leírnom, nah de semmi gond, ezért készült a videó, az alpján Mindenki el tudja készíteni.

Ha a keret meg van, egy serpenyőben kevés zsiradékot hevítek, megpirítom az egyik oldalát, majd megfordítom és közvetlenül fordítás után, mehet is bele a felvert tojás.

Két fakanál lapátot hívok segítségül ahhoz, hogy meg tudjam frodítani, gyorsan átdfordítom és a másik oldalát is megsütöm.

Friss zöldségekkel és pirítóssal kínálom.

Nagyon egyszerű elkészíteni és nem igényel nagy gyakorlatot sem, úgyhogy bárki meg tudja lepni egy ilyen finom reggelivel a Párját, magát…akit szeretne!

Tessék gyártani a szívecskés rántottákat és örömet szeretzni vele!

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További reggeli recept amiket nagyon szeretünk:

Baconön sült tükörtojásos szendvics

Rántotta ropogós zöldségekkel

Házi vajkrém – VIDEÓVAL

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük