Álatalában nagyon szoktátok szeretni ezeket a mindent bele, süssük össze és már kész is recepteket, úgyhogy a világért sem hagynám ki, hogy megosszam Veletek.
Elöljáróban elmondanám, hogy nem egy nagy talány, de ötletadónak megteszi, ha esetleg van otthon egy kis maradék tészta és nem tudod mit kezdj vele.
Hozzávalók:
30 dkg gm fusilli
4 dl lm tejföl
10 dkg enyhén csípős paraszt kolbász
12 dkg lm mozzarella
4 ek aprított petrezselyemzöld
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A kifőtt tésztát egy vajjal kikent tűzálló tálba teszem, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, megpakolom a felkarikázott kolbásszal, eloszlatom rajta a széttépkedett mozzarellát, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt rápirítom a sajtot.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 15 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!