Mozzarellával sült fusilli Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Álatalában nagyon szoktátok szeretni ezeket a mindent bele, süssük össze és már kész is recepteket, úgyhogy a világért sem hagynám ki, hogy megosszam Veletek.

Elöljáróban elmondanám, hogy nem egy nagy talány, de ötletadónak megteszi, ha esetleg van otthon egy kis maradék tészta és nem tudod mit kezdj vele.

 

img_5109

 

Hozzávalók:

30 dkg gm fusilli

4 dl lm tejföl

10 dkg enyhén csípős paraszt kolbász

12 dkg lm mozzarella

4 ek aprított petrezselyemzöld

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

 

Elkészítés:

A kifőtt tésztát egy vajjal kikent tűzálló tálba teszem, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, megpakolom a felkarikázott kolbásszal, eloszlatom rajta a széttépkedett mozzarellát, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt rápirítom a sajtot.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük