Sajtos szendvics pikáns húsraguval Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Mivel a legutóbbi szendvics receptünket nagyon szerettétek, ezért most elhoztuk Nektek a másik nagy kedvencünket! Nem mondom, hogy diétás, de néha napján bele fér egy kis bűnözés… főleg meg, ha ilyen ízélmény a végeredmény.

Megszokottak szerint, igazi #egyszerűenfinomatgm ez a recept is és roppant gyorsan el lehet készíteni, így bárki meg tudja csinálni, aki csak egy kicsi kis ingert is érez magában arra, hogy meglepje a barátokat, családot vagy akár magát egy nagyon finom, nagyon sajtos, nagyon ropogós melegszendviccsel.

 

img_4256

 

Hozzávalók:

30 dkg darált sertés&marha hús

3 ek olaj

1 fej vöröshagyma

4 ek ketchup

2 tk pikáns mustár

2 ek barna nádcukor

1 gerezd fokhagyma

15 dkg chedar sajt

gm kenyér

Ízlés szerint chili és lm vaj

 

Elkészítés:

A hagymát az olajon üvegesre pirítom, hozzá adom a darált húst és azt is megpárolom. Ha kész a hús, mehet bele a ketchup, a mustár, a cukor, a fokhagyma, elkeverem, majd összeforralom. Ha túl sok a leve, akkor tovább pirítom, hogy elfőjön belőle és finom szaftos legyen.

A kenyérszeletek mindkét oldalát megkenem vajjal, egy grillserpenyőben megpirítom az egyik oldalukat, majd megfordítom, sajtot halmozok rájuk, megpakolom a húsraguval, jöhet még egy kis sajt és rá egy másik szelet pirított kenyér. Néhány percet hagyom még így is pirulni, hogy megolvadjon a sajt, majd kiveszem a serpenyőből, kettő vágom és forrón kínálom.

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 25 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük