Hasselback csirkemell GmLm – VIDEÓVAL!

A hasselbeck burgonya után jöjjön a hasselback csirkemell. Egyetlen dolgot szeretnék ezzel az étellel kapcsolatban elmondani, aztán beszéljenek a képek és a videó!

Oltári finom! … és ne tévesszen meg senkit a spenót!

 

 

Hozzávalók:

1 csirkemell filé

15 dkg friss spenót

12 dkg lm natúr krémsajt

2 gerezd fokhagyma

10 dkg lm reszelt sajt

Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors, őrölt szerecsendió

 

Elkészítés:

A spenótot kevés olívaolajon megfonnyasztom, hozzáadom a felszeletelt fokhagymát, azzal is átpirítom és leveszem a tűzhelyről.

A krémsajtot kikeverem a fűszerekkel és a megfonnyasztott spenóttal.

A csirkemellet veagdosom, beletöltöm a krémsajtos tölteléket, megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 30 perc alatt készre sütöm.

Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel kínálom!

 

Elkészítési idő: 45 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!