Füstölt tarjás penne Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Tegnap este, mikor megálmodtam ezt a fantasztikus tésztát, két dolog lebegett a szemem előtt. Az egyik, hogy elhasználjam végre a hűtőben lévő maradék savanyú káposztát, a másik pedig – mivel hulla fáradt voltam-, hogy ne kelljen negyed óránál többet foglalkozni a vacsorával. Mind a két dolog sikerült és még hozzá társult egy fantasztikus ízélmény is és volta képen nem is értem, hogy én eddig, hogy nem csináltam ilyen tésztát.

Egyszerűen annyira finom volt, hogy én magam sem hittem el. A penne miatt voltak félelmeim, mert egy kocka- vagy laska tésztával jobban el tudtam volna képzelni, de csak ez volt otthon, így nem volt más opció és tökéletes volt hozzá ez is, így jó szívvel ajánlom Mindenkinek, hogy feltétlen próbálja ki mert amilyen egyszerű, olyan finom, sőt! – még annál is finomabb.

 

 

Hozzávalók:

30 dkg füstölt tarja

35 dkg savanyú káposzta

25 dkg gm száraztészta kifőzve

Ízlés szerint bors

 

Elkészítés:

A tarját apró kockára vágom, majd kevésnyi zsiradékon aranybarnára pirítom. Mikor a tarja kockák szépen megpirultak, hozzá adom a átmosott, alaposan kifacsart savanyú káposztát, borsozom és összepárolom.

Ha a káposzta is megpárolódott mehet bele a kifőtt tészta, összeforgatom, megszórom aprított petrezselyemzölddel és forrón, ízlés szerint néhány kanál tejföllel kínálom.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük