A hasselbeck burgonya után jöjjön a hasselback csirkemell. Egyetlen dolgot szeretnék ezzel az étellel kapcsolatban elmondani, aztán beszéljenek a képek és a videó!
Oltári finom! … és ne tévesszen meg senkit a spenót!
Hozzávalók:
1 csirkemell filé
15 dkg friss spenót
12 dkg lm natúr krémsajt
2 gerezd fokhagyma
10 dkg lm reszelt sajt
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors, őrölt szerecsendió
Elkészítés:
A spenótot kevés olívaolajon megfonnyasztom, hozzáadom a felszeletelt fokhagymát, azzal is átpirítom és leveszem a tűzhelyről.
A krémsajtot kikeverem a fűszerekkel és a megfonnyasztott spenóttal.
A csirkemellet veagdosom, beletöltöm a krémsajtos tölteléket, megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 30 perc alatt készre sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel kínálom!
Elkészítési idő: 45 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!