Joghurtos-csirkés tészta csőben sütve GmLm – VIDEÓVAL!

 

A hétvégi nagy sütés főzésből maradt egy kis ez meg az, így vacsorára készítettem egy mindent bele tésztát. Minden háziasszonynak van egy-két jól bevált receptje a maradékok újrahasznosítására és ezek a receptek mindig nagyon jól variálhatóak, annak megfelelően, hogy éppen mi lapul a hűtőben.

Én legjobban a tésztás ételeket szeretem variálni. Lehet ez annak köszönhető, hogy sosem érzem mennyi az annyi és mikor beöntöm a tésztát a főzővízbe, mindig kevésnek találom és biztos ami biztos alapon öntök még hozzá egy kicsit, aztán mire kifő, szépen megdagad és keletkezik egy kis fölös, így mindig van egy kis maradék tészta, amin tudok gyakorlatozni…

 

 

Most volt egy kis sültcsirkemell, amit kockára vágtam, ezt adtam a tésztához a kb. maraknyé párolt brokkoli kíséretében és, hogy ne legyen száraz, került bele egy kis lm natúr görög joghurt, az elmaradhatatlan aprított petrezselyemzöld és egy evőkanálnyi édes chili szósz, ami a pikantériáját adta az egésznek.

Ezeket szépen összekevertem, beleöntöttem egy tepsibe, megszórtam reszelt lm sajttal és mehet az előmelegített sütőbe 180 fokra, 20 percre.

Amikor a sajt szépen rápirult, nagyobb kockákra szeletelem és forrón tálalom.

 

Elkészítési idő: 30 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

További videórecepteket találsz IDE KATTINTVA!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük