Azt hiszem, hogy ezt a receptet, most kivételesen megjegyzem és gyakrabban fogom készíteni, mert nagyon jól sikerült és egyáltalán nem macerás, akár a hétköznap reggelekbe is simán belefér.
Hozzávalók:
- 4 keményre főtt tojás
- 1 ek majonéz
- 1 tk magos dijoni mustár
- 1 tk pikáns dijoni mustár
- 1 tk méz
- 7 dg koktélparadicsom
- 2 ek aprított petrezselyemzöld
- Ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
A megfőtt, megpucolt tojásokat hosszában ketté vágom és a sárgáját egy tálba kaparom. A majonézt, a mustárokat, a mézet, sóval, borssal és a tojás sárgájával kikeverem, majd hozzá adom a felkockázott paradicsomot, az aprított petrezselyemzöldet, összeforgatom és visszatöltöm a tojásokba.
A tetejét negyedelt paradicsommal, friss petrezselyemzölddel díszítem és pirítóssal kínálom.
Elkészítési idő: 15 perc
Jó étvágyat kívánok!
További tojásból készült recepteket találsz IDE KATTINTVA!
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on