Energiaital GastroHobbi módra No.3.

 

Ez a zöldséglé garantáltan a nyár sztárja!

 

Ma igazán nagylelkű voltam magammal, felmásztam a szekrény tetejére és leszedtem a gyümölcscentrifugát. Gondoltam ma megmentelek Titeket az összeturmixolt zöldségek látványától és ismét alkotok valami vitamindúsat, ami a szemnek is szép.

 

Már-már teljesen függője leszek a reggeli zöldség/gyümölcslé mixelésének… az eddigiek is nagyon finomak voltak, de ez a mai… ez valami egészen zseniális… szóval aki az eddigieket próbálta, ezt se hagyja ki, aki viszont nem annak most eljött az idő, hogy facsarjon, turmixoljon, centrifugázzon… ahogy tetszik.

 

 

A mai kombóm 2 db sárga répa, 2 db szár zeller, 2 paradicsom és egy csipetnyi frissen őrölt tarka bors!

 

A sárgarépa jótékony hatásait már taglaltam az előzőekben. IDE KATTINTVA találjátok.

 

A szár zeller szintén volt már porondon. IDE KATTINTVA olvashatjátok róla az okosságokat.

 

Ami mára maradt az a paradicsom. Lássuk milyen jótékony hatások bújnak meg ebbe a piros csodába, amit nem mellékesen nagyon szeretek. Az egyik kedvenc zöldségem.

 

 

Szinte mindenhol leírják róla, hogy bizonyított tény, hogy a paradicsom fokozott fogyasztásával párhuzamosan csökkent a szív-érrendszeri betegségek, diabétesz és rák kialakulásának kockázata. Ez szerintem a mai felgyorsult világban pont elég ahhoz, hogy még többet fogyasszunk belőle. Ezen kívül több írás is ajánlja emésztésünk segítésére, bőrproblémákra, másnaposságra (oh! Ezt jó tudni!) és több kutatás is sejtfiatalító hatást tulajdonít neki a benne lévő lipokin hatására.

 

Szuper! Akkor már nem csak kicsattanóan egészséges leszek, hanem szemtelenül fiatal is!

 

Hölgyek! Urak! Ma is csak arra jutottam, hogy nagyon hasznosak ezek a frissen préselt, turmixolt, facsart zöldség és gyümölcs levek, így ma is arra bíztatok mindenkit, hogy fogyasszunk belőle minél többet!

 

Csodás napot kívánok Mindenkinek!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük