Melegszendvics sütőben

 

Ezért a melegszendvicsért rajongani fog a család apraja, nagyja!

 

Aki legalább már két receptemet látta, az tudja, hogy nagyon szeretem az „egyszerűen finomat” megoldásokat és gyakran előfordul, hogy munka után, hulla fáradtan semmi kedvem boltba menni… 

… ilyenkor szuper jól jön, ha van otthon néhány Hamé Ördögi pirítós keverék és némi sajt, mert ebben az esetben könnyen meg lehet úszni a vacsora készítést és igazi lakmározás lehet.

 

  

 

Azért szeretem ezt a keveréket, mert csak előpirítom a kenyeret, rákenem, megszórom reszelt sajttal és mehet is a sütőbe… amíg a sütő elvégzi a feladatát, felvágom a zöldségeket és lehet is vacsorázni.

 

 

Egy fárasztó nap után nagyon praktikus ez a termék, mert nem kell külön kevergetni a szendvicskrémet, fűszerezni, pihentetni amíg össze állnak az ízek, csak kinyitjuk és máris kész a mesterien pikáns kenyérre valónk.

 

Mostanság a másik nagy kedvenc a Hamé Tonhalas krém, ami akár pirítósra, sajttal remek melegszendvics, akár egy szelet friss kenyérre nagyszerű szendvicskrém, arról már nem is beszélve, hogy ha még megturbózzuk felkockázott keményre főtt tojással és felaprított lila hagymával egészen fantasztikus végeredményt kapunk.

 

A legjobb a Hamé pástétompokban, hogy önmagukban is remekül helytállnak egy-egy reggeli vagy vacsora alkalmával, de egy szuper szendvicskrémhez is nagyszerű alapanyagok, melyek ízesítésének csak a fantáziánk szab határokat, így jó szívvel ajánlom mindenkinek, mind hétköznapi felhasználásra, mind pedig a kísérletező kedvű fakanál forgatóknak.

 

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

*a termék nem gluténmentes! 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük