BBQ csirkemell nektarinnal – VIDEÓVAL!

 

Így készíts fantasztikusan finom bbq csirkemellet!

 

Többször írtam már Nektek, hogy sokáig nem voltam nagy rajongója a hús-gyümölcs kombinációnak, ellenben nem is olyan régen megtört a jég és azóta előszeretettel készítek ilyen ételeket.

Ez a mosatni nem egy nagy talány, ám annál finomabb. Ne kérdezzétek, hogy hogy jutott eszembe a nektarinhoz bbq szószt tenni, de szerencsére megpróbáltam és a végerdemény valami egészen különleges ízkombináció lett.

Az ízélményen felül mindenképpen fontosnak tartom, hogy a recept egyszerűségéről is beszéljünk, mert ilyen pikk-pakk kész recept kevés van, így jó szívvel ajánlom Nektek egy-egy fárasztó nap végén, amikor semmi kedvetek főzni, ám mégis elő kell valami finomsággal rukkolni.

 

 

Hozzávalók:

1 csirkemell filé

4 ek bbq szósz

4 nektarin

 

Elkészítés:

A csikmellet felszeletelem (4 szelet), a nektarint nagyobb kockára vágom. Egy tűzálló tálba kevés olajat öntök, belesorakoztatom a bbq szósszal megkent hússzeletek, ráhalmozom a gyümölcsöt, aminek a tetejét szintén megkenem a maradék bbq szósszal és 190 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton kb. 20 perc alatt készre sütöm. 

 

 

Köret nélkül is fantasztikus, de ízlés szerint kínálhatjuk párolt rizzsel, quinoával, kölessel vagy friss zöldsalátával.

 

 

Elkészítési idő: 30 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Nektarinos BBQ csirkemell

Szeretitek a gyümölcsös húsokat? Mi egészen odáig vagyunk ezért a nektarinos csirkemell receptért! 🙂

Közzétette: NLCafé – www.nlcafe.hu – 2017. július 18., kedd

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük