Grill hot-dog extrákkal – VIDEÓVAL!

 

Ez a grill verzió egyértelműen a hot-dogok királya!

 

A grill- és a bogrács szezon nálam egész évben tart. A lényeg, hogy ne essen és már pörökölhetünk is alá… bár ez sem teljesen igaz mert volt már, hogy hóesésben rotyogott a karácsonyi halászlé vagy éppen szakadó esőben sült a saslik a grillen… szóval akkor inkább azt mondom, hogy nálunk egész évben szezonja van a szabadtéri sütés/főzésnek és azt is bátran kijelentem, hogy minden évszakban meg van a maga varázsa.

Most egy olyan alternatívát hoztam Nektek, amikor gyorsan kell cselekedni, bejelentkezett a család vagy a barátok, hogy fél óra múlva ott vannak vagy éppen munka után már nincs sem idő, sem energia arra, hogy még neki álljatok húsokat pácolni.

 

 

A hot-dog nálunk nagy kedvenc és ezek a kis grillkolbászkák egészen magas szintre emelik az ételt…ha már hot-dog nem maradhat el a pirított hagyma és a savanyú uborka sem és ha már extrákkal, akkor kapjon még egy kis pirított bacont, nah meg persze grillsajtot…

 

 

Ezt a lakomát garantáltan emlegetni fogjuk még egy ideig mert mindenki degeszre ette magát és nagyon jól csúszott utána a frissítő, gyümölcsös limonádé.

 

 

Tanulság: nagy város vagy vidék, nyár vagy ősz…teljesen mindegy! Grillezünk! – és lehetőleg minél többet!

 

Feltétlen próbáljátok ki Ti is és szívesen veszem a fotókat, élménybeszámolókat, hogy kinek hogyan is néz ki a grill hot-dog extrákkal!

 

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

*NEM gluténmentes tartalom!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük