Filléres vírusűzö a konyhából!
Azt hiszem, hogy most sok háztartásban jól jön ez a házi vírusölő. Maradt egy kis húsleves lé a hétvégéről és gondoltam megújítom. Szoktam készíteni vízzel felengedve is úgy is nagyon finom, olyankor több sót és borsot igényel.
Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
4 szál újhagyma
2 liter húsleves lé
2 ek vaj
2 ek gm lisztkeverék
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A vékony szeletekre vágott vörös- és újhagymát a vajon aranysárgára pirítom, majd mikor megpirult hozzá adom a zúzott fokhagymát, átforgatom, megszórom a liszttel, felengedem a leveslével/vízzel, sózom, borsozom és alaposan kiforralom.
Friss, ropogós pirítóssal kínálom.
Elkészítési idő: 25 perc
Jó étvágyat kívánok!
Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!