Pihe puha puffancs

Ha szeretnél még több egyszerűen, finomat, hétköznapi receptet RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel a GastroHobbi Receptkönyvet

ITT!

Nem feltétlenül szereti mindenki a habos, krémes sütiket, így most hoztam Nektek egy tőlünk megszokott, egyszerűen finomat receptet, ami elronthatatlan.

Csak összekeverjük, kisütjük, megszórjuk fahéjas porcukorral és már lehet is falatozni!

Hozzávalók:

  • 20 dkg natúr joghurt
  • 2 tojás
  • csipet só
  • 1 mk vanília
  • 1 ek cukor
  • reszelt citromhéj – ízlés szerint-
  • 17 dkg liszt
  • 7 g sütőpor

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan kikeverem, olajat forrósítok és egy fagyikanállal, vagy sima kanállal beleszaggatom a masszát! Közpes hőmérsékleten, aranysárgára sütöm, papírtörlőre szedem.

Fahéjjas porcukorral megszórva kínálom!

 

Elkészítési idő: 30 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1