Sajtos-kolbászos lepény

Mivel nem volt itthon kenyér a reggeli rántottához meg tojássem volt hozzá csak egy, így újratervezés és készült egy isteni lepény!

Jó szívvel ajánlom Nektek is kipróbálásra, mert nálunk nagy sikere volt, pikk-pakk elfogyott.

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

Hozzávalók:

  • 12 dkg liszt (a gm verzió Spar FeeFrom gm lisztekverékkel készült)
  • 1 tojás
  • fél vöröshagyma
  • 2 dl tej
  • 12 dkg reszelt trappista
  • 1 kk sütőpor
  • 10 dkg kolbász
  • Ízlés szerint só, frissen őrölt tarkabors és aprított petrezselyemzöld

Elkészítés:

A vöröshagymát és a kolbászt nagy lukú sajtreszelőn lereszelem, összekeverem az összes többi hozzávalóval és egy kivajazott/zsírozott serpenyőbe öntöm.

180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként eltérhet. Végezzünk tűpróbát.

Nagyon jól illett hozzá a tejföl, mi azzal falatoztuk.

Jó étvágyat kívánok!

Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük