Spenótos-mozzarellás tojásmuffin

Hozzávalók:

  • egy nagy marék friss bébi spenót
  • 5 tojás
  • 10 dkg mozzarella
  • 1 kis gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A spenótot megmosom, össze aprítom és szétosztom a forma mélyedéseibe, majd rámorzsolom a mozzarellát!

A tojást felverem, sózom, borsozom, hozzáadom a reszelt fokhagymát, összekeverem és a spenótos-sajtos alapra öntöm.

170 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 12 perc alatt készre sütöm. A sütési idő, sütőnként változhat, végezzünk tűpróbát.

 

Elkészítési idő: 20 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1