Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
Finom csemegék ezek a bundában sült gyümölcsök, mi nagyon szeretjük! Soha nem bő olajban sütöm, csak néhány evőkanállal teszek alá és így nem is tocsog az olajtól.
Hozzávalók:
- 1 tojás
- 1 dl tej
- fél mk vanília örlemény
- 10 dkg liszt
- 1 banán
- 1 alma
- 4 ek olaj
- 1 tk vaníliás cukor
- 1 tk porcukor
- 1 tk barnacukor
- 1 kk őrölt fahéj
Elkészítés:
A tojást a tejjel egy kézi habverő segítségével felhabosítom, hozzáadom a lisztet, a vaníliát és alaposan kikeverem.
A meghámozott és felvágott gyümölcsöket a masszába forgatom és felmelegített olajon, közepes hőmérsékleten mind a két oldalát aranysárgára sütöm.
a cukrokat összekeverem a fehéjjal és forrón a kész bundázott gyümölcsökre szórom.