Ecetes lilahagyma saláta

A fejes- és az uborka saláta után ez a edvenc ecetes salátám. Isteni finom sülthósokhoz, főleg a csülökhöz…jaj…még rágondolni is fantasztikus!

Készítsétek! Jó lesz!…és írjátok be a RECEPTGYŰJTŐBE!

Hozzávalók:

  • 4 fej lilahagyma
  • 6 ek kristálycukor
  • 3 ek 20%-os ecet
  • 5 dl víz
  • csipet só

Elkészítés:

A vízben feloldom a cukrot, hozzáadom a sót, az ecetet, alaposan elkeverem majd beleteszem a vékony félkarikára vágott hagymát.

Hűtőben pár órát pihentetem, hogy összeérjenek az ízek.

 

Elkészítési idő: 10 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1