TOP5 bundázott hús recept

Ha már vasárnap, mi más lehetne a válogatásunk témája, mint a bundázott húsok!

Összeválogattam Nektek az öt legnépszerűbb recepteünket, amit bártaran használhattok, halakhoz, csirkemellhez, sertéshúshoz, zöldséghez, amihez csak szereténtek, fő a változatosság.

Készítsétek, próbáljátok ki mindet, aztán amelyik tetszik – szerintem mind az öt – írjátok bele a RECEPTGYŰJTŐBE, hogy fennmaradjon az utókornak! Ha még nincs, ITT beszerezheted!

 

Csirkefalatok roppanós bundában

Fokhagymás párizsibundában sült karaj

Rántott csirke fokhagymás-tejfölös bundában

Szezámos csirke

Csirkemell sajtbundában sütve

 

Jó sütés-főzést és finom falatokat kívánok!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük