Csirkemell csíkok krémsajtos bundában

Megint egy olyan bundázott hús receptet hozok Nektek, amit szerintem imádni fogtok és nagyon remélem, hogy hétvégén sokan elkészítitek majd, aztán meg jöhetnek az üzenetek, hogy imádta a család!

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 2 tojás
  • 5 ek finomliszt + a forgatáshoz
  • Ízlés szerint só
  • olaj a sütéshez

Elkészítés:

A tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverem, majd hozzáadom a lisztet és csomómentesre kavarom.

A csirkemellet szélesebb csíkokra vágom, megforgatom lisztben, majd a krémsajtos masszában és forró olajban, közepes hőmérsékleten, mind a két oldalát aranysárgára sütöm.

A megsült falatokat papírtörlőre szedem és hagyom, hogy felszívja a felesleges olajat.

Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával kínálom.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet támogatta a Zewa Magyarország.

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1