Vaníliás krémtúró házilag

Ez az a recept, aminek minden családi Receptgyűjteményben szerepelnie kell! Ha szeretnél Te is egy saját recept- vagy desszertgyűjtő könyvet ITT találsz!

Mondanám, hogy pont olyan finom mint a bolti, de ez nem igaz, mert annál sokkal, sokkal finomabb és akkor azt még meg sem említettem, hogy az egyik legegyszerűbben elkészíthető desszert.

Legjobb belőle rögtön dupla vagy tripla adagot készíteni, mert rapid gyorsasággal fogy.

Hozzávalók:

  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 kk vanília őrlemény (vagy 1 tk vaníliás cukor)
  • 3 ek cukor
  • 25 dkg túró

Elkészítés:

A pudingport elkeverem 1 dl tejjel, a vanília őrleménnyel és a cukorral, amikor már szép csomómentes, felöntöm a maradék tejjel, felteszem a tűzhelyre és kiforral.

Az elkészült pudinghoz hozzáadom a túrót, elektromos habverővel kihabosítom, tálkákba szedem és hűtőbe teszem.

Ízlés szerint tehetünk bele mazsolát, kekszdarabokat, gyümölcsöt.

Elkészítési idő: 10 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1