Töltött paprika GastroHobbi módra

Amit az elmúlt években megtanultam, hogy nagyon szeretitek a csirkemell recepteket, főleg a hétköznapok forgatagában jól jön erre a húsfélére egy-egy egyszerűen finom verzió, hogy a változatosság meglegyen, de fontos, hogy gyorsan elkészüljön.

A másik dolog, amit tudom, hogy szerettek, az a különböző bundák,  így most egy olyan recepttet hoztam, ami mind a két szempontnak eleget tesz, úgyhogy remélem nagyon fogjátok szeretni és sokan elkészítitek!

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé
5 ek tejföl
2 tojás
5 ek liszt (én rizsliszttel készítettem) + a hús forgatáshoz
3 gerezd fokhagyma
olaj a sütéshez
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A csirkemellett vastagabb csíkokra vágom, besózom és félre teszem.

A tejfölt elkeverem a tojással, a reszelt fokhagymával, a liszttel, sóval és borssal.

A húscsíkokat megforgatom lisztben, a masszában, majd forró olajban aranysárgára sütöm.

Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsel kínálom.

Elkészítési idő: 25 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük