Ropogós lilakáposzta saláta

Ha még nincs saját receptgyűjtőd, amibe a kedvenc receptjeidet írod, akkor ITT szerezz be egyet!

Nem tudom, mennyire tudjátok, de a lilakáposzta egy igazi vitamin bomba és ha nyersen fogyasztjuk, minden értékes vitamin és a magas antioxidáns tartalma bejut a szervezetünkbe!

Egy nagyon egyszerű és mégis nagyon finom saláta receptet hozok most nektek. készítsétek el, tegyétek be a hűtőbe és egész héten lesz mit ropogtatni.

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej lilakáposzta
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek tárkonyecet vagy almaecet
  • 2 tk só

Elkészítés:

A káposztát egy jó éles késsel, hajszálvékonyra felaprítom, sózom, meglocsolom az ecettel és az olajjal, alaposan összekeverem és jól záródó edényben, hűtőbe teszem.

Elkészítési idő: 15 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1